Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:
Ivana Dvořáková
Voskovcova 754/8
Olomouc 77900
IČO 60282789
DIČ 6662232005
Kontaktní e-mail: info@salon-iva.cz

Odeslání dotazu přes kontaktní formulář

V kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail, abychom vám mohli odpovědět na Vaše dotazy.

Jak dlouho údaje uchováváme

Odeslání dotazu přes kontaktní formulář: po dobu 1 roku.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

Ivana Dvořáková, Voskovcova 754/8, Olomouc 77900, IČO 60282789, DIČ 6662232005, která provozuje tento web.

Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 17. 10. 2019.

Všechny nabízené služby a zboží lze zakoupit v podobě dárkového poukazu v libovolné výši od 500 Kč.

Salon IVA
Provozovna:
Schweitzerova 37
Olomouc
779 00

Kontaktujte nás

Otevřeno:
Po - Pá 8-20 hod.
So - dle objednávky

Kadeřnictví, nehty
+420 775 130 072

Kosmetika, konzultace, řasy, líčení, depilace
+420 775 724 700

Prodej a vyzvednutí produktů
+420 775 724 700

Školení nehtové modeláže
+420 775 724 702

Sledujte nás

Ochrana osobních údajů
Mapa, kde nás najdete